El júnior femení exhibeix la seva intensitat defensiva i derrota la Salle Ploms (40-66)

Updated: abril 30, 2019

El júnior femení va vèncer clarament la Salle Ploms a domicili en un partit marcat per la bona defensa lila i per la gran actuació d’Urbistondo que, a més de fer 14 punts, va fer un recital defensiu. Les liles van sortir molt bé a la pista i van marcar un parcial de 5-18 en el primer quart però en el segon període es van relaxar i el resultat al descans era de 22-34. A la represa, el TGN Bàsquet va recuperar el joc del primer període i això les va permetre aconseguir una victòria còmoda.

SALLE PLOMS      40

TGN BÀSQUET      66

SALLE PLOMS: Anaya (4), Pallejà (3), Terai, Allove (2) i Sevillano (6) – cinc inicial- Porres (8), Kissi (2), Jimenez, Achearandio (11), Hernández (2), Juncosa i Gomis (2). 1 triple: Achearandio . Tirs lliures 3/9. Faltes: 9. Cap eliminada.

TGN BÀSQUET: Fernández (7), Mallol (6),  Urbistondo (14), Borges (2) i Martínez (12) – cinc inicial- Steinhauser (6), López M. (2), López C, Burgueño (14) i Sellarés (3). Triples 7: 4 Burgueño, 1 Fernández, Urbistondo i Sellarés. Tirs lliures: 3/9. Faltes: 7. Cap eliminada.

Parcials: 5-18, 17-16 (22-34 descans), 6-12, 12-20.

Àrbitre: Bascceta, R.