El júnior femení fa el millor partit de la temporada i derrota el líder, el Valls (55-49)

Updated: març 1, 2016

L’equip júnior femení del TGN Bàsquet va fer un gran partit contra un rival, el Valls, que només havia perdut un partit en tot el curs i que era, per tant, el líder. L’equip que entrena Jordi Crespo va sortir molt bé a la pista i, gràcies a les seves ràpides transicions, va poder obrir forat. Amb tot, el Valls va fer una pressió a tota la pista per canviar la dinàmica del matx i ho va aconseguir (33-30 al descans).

El tercer període va ser una còpia dels dos primers. El TGN Bàsquet va sortir molt fort i va agafar un avantatge de 10 punts però el Valls va poder igualar gràcies a la seva defensa i el rebot. En els deu minuts decisius, el conjunt local va mantenir el cap fred, defensant bé les jugadores importants rivals. Així, un triple d’Anton i un dos més un de Llobet, van sentenciar.