El Júnior femení Preferent intensifica la seva defensa i derrota clarament el Bàsquet Samà (66-30)

Updated: abril 18, 2021

L’equip Júnior femení Preferent del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria còmoda davant del Bàsquet Samà Vilanova en un partit dominat en tot moment per les jugadores tarragonines. El conjunt local va ser superior al seu rival des de la defensa, imposant un alt ritme de joc en les transicions ofensives també, un fet que va descentrar les visitants. Al final del primer període, el resultat ja era de 16-9, una diferència que encara va crèixer més en el segon quart arran d’un parcial de 19-8. Al descans, el marcador mostrava un clar 35-17.

El TGN Bàsquet va ser capaç d’obrir una diferència més abultada gràcies a un augment encara més gran en la seva intensitat defensiva. Aquest apartat i la solidesa en el rebot (en els dos cèrcols), van permetre el conjunt lila arribar als últims deu minuts amb un avantatge molt clar, 46-22. La superioritat encara va ser més evident en el  quart període. La confiança en el joc de les locals i el desànim de les visitants van provocar que les diferències encara fossin més grans.