El júnior femení mou la pilota amb criteri i guanya el Bàsquet l’Arboç (64-32)

Updated: febrer 26, 2019

L’equip júnior femení va guanyar el Bàsquet l’Arboç després de fer un partit molt complet. Les liles van sortir molt fortes i amb una bona defensa van obrir la primera escletxa en el resultat (22-8 al primer quart). El bon joc i la diferència en el marcador van provocar una certa relaxació en les files locals i les arbocenques ho van aprofitar per guanyar el segon quart (34-21 al descans). La mitja part va servir al TGN Bàsquet per a reflexionar i per tornar en el tercer període amb més empenta (com a l’inici) i per a sentenciar el triomf.

TGN BÀSQUET            64

BÀSQUET L’ARBOÇ      32

TGN BÀSQUET: Fernández (11), Mallol (7), Faro (4), López C (6) i Steinhauser (2) – cinc inicial- Gonzàlez (5), Borges (6), López M (2), Renard (1), Urbistondo (10), Burgueño (9) i Sellarés (1). Triples 5: 2 Borges, 2 Burgueño i 1 Fernández. Tirs lliures: 3/6. Faltes: 10. Cap eliminada.

BÀSQUET L’ARBOÇ: Calaf (6), Urbano (8), Gómez (3), Curieses (3) i Gonzàlez (8) – cinc inicial- Vallverdú (2), Casane i Llorens (2). Tirs lliures 2/17. Faltes: 19. Eliminada Gonzàlez min 35.

Parcials: 22-8, 12-13 (34-21 descans), 16-3, 14-8.

Àrbitre: Caballé, S.