El júnior femení s’imposa al CB Altafulla gràcies a la seva defensa (54-31)

Updated: novembre 22, 2017

El júnior femení va vèncer el CB Altafulla en un partit que es va disputar ahir dimarts. L’equip que entrena Jordi Crespo va fer valer la seva defensa per derrotar un equip rival que no va posar les coses fàcils a les locals. Així, el TGN Bàsquet no podia comptar amb Urbistondo, per un esquinç de turmell. Amb tot, l’aportació d’algunes cadets va ser important i va suplir, d’alguna manera, aquesta baixa. Després d’un començament una mica fluix, les liles van intensificar la defensa i partir d’allí van obrir les primeres diferències (25-14 al descans). Va ser aquesta arma, la defensa, la que va seguir utilitzant el TGN Bàsquet que a falta de deu minuts per acabar el partit ja guanyava 45-20.