El júnior masculí, amb moltes baixes, perd un partit molt igualat contra el CB Morell (52-61)

Updated: febrer 20, 2018

El júnior masculí va perdre contra el CB Morell en un partit molt igualat. Els jugadors que entrena Àlex Garrido van sortir prou bé a la pista, amb els exteriors jugant molt bé, forçant faltes dels interiors rivals en les penetracions cap a cistella. Amb tot, el CB Morell va reaccionar i va fer un parcial de 0-10 que obligava a un esforç extra. El TGN Bàsquet va equilibrar el partit després del descans gràcies a la seva defensa però en l’últim quart el CB Morell va estar més fi i es va endur el triomf.