El Mini Masc 12A és 7è de Catalunya!

By
Updated: juny 12, 2024

El Mini masculí 12A ha finalitzat la temporada en 7a posició als Campionats de Catalunya del Nivell A2 celebrats a Vilafant el cap de setmana del 8 i 9 de juny.

L’equip entrenat per Javier García i Javi Salas va iniciar la fase final del campionat de Catalunya davant d’un dels equips més forts de Catalunya: la UE Sant Cugat. Tot i fer un bon partit en termes generals, l’equip del SACO va caure derrotat per un clar 55-94. Sense gairebé temps a descansar, l’equip tarragoní va disputar el següent partit davant del FD Cassanenc. Aquest cop, els liles van mantenir les opcions fins al final del partit, però la victòria va caure de costat dels gironins per 70-88.

 

Finalment, diumenge es va disputar el partit pel 7è i 8è lloc davant del SEDIS. Ja amb els nervis del primer dia superats, es va veure el millor nivell de l’equip, que va superar clarament als lleidatans per 44-81, aconseguint una meritòria 7a posició!

El balanç general de la temporada ha sigut molt bó, amb una gran actuació en aquesta fase final que va culminar amb la 7a posició de l’equip. Enhorabona nois!