El pavelló del Sagrat Cor acull un partit de competició oficial un any després: la fredor d’un matx sense públic

By
Updated: març 8, 2021

Feia molt de temps que estàvem esperant-ho, però l’alegria no va ser completa, ni de bon tros. No només perquè l’equip Infantil femení Preferent no pogués aconseguir el triomf en el seu partit contra el SESE, no, perquè al cap i a la fi la competició és això, guanyar o perdre, sinó perquè la tornada dels partits oficials al pavelló del Sagrat Cor va ser freda, sense encís. I la culpa no la va tenir el club, el TGN Bàsquet, ni ningú altre, sinó la situació de pandèmia que encara viu el país i que assola la Terra des de fa un any.

El fet de poder mantenir l’activitat durant tots aquests mesos ha estat el resultat d’una feina incansable de la direcció esportiva i la junta del club que han estat capaços de programar i reprogramar entrenaments amb mascareta i sense, en interiors i exteriors, amb grups bombolla i amb els grups de sempre, etc. Adaptant-se en tot moment a les indicacions de la Generalitat setmana a setmana. Però en la tornada de la competició a casa res va ser com s’havia somiat. Se sabia que no hi hauria públic, però la realitat va mostrar que sí, que es va jugar un partit i que, si es mira només dins de la pista, tot era com sempre. Però no. Semblava un entrenament entre equips diferents, un amistós a porta tancada. Res d’allò que algú espera d’un partit de bàsquet. Sense esperit, passió i emoció a les graderies tot perd la seva gràcia. Hi faltava ànima.

I això que el club va aconseguir traslladar el matx a les cases de tothom a través de l’emissió del partit en directe a través de Twitch, una eina que es continuarà fent servir d’ara endavant, també el pròxim cap de setmana.

És cert que la sensació va ser estranya i que tothom trobava a faltar l’escalfor del públic, però aquest ha estat un primer pas cap a la normalitat. Queda molt camí per recórrer encara, però sembla que hi ha una tènue llum al final del túnel. El cap de setmana passat el TGN Bàsquet va viure el seu primer partit de competició després d’un any, aquest pròxim dissabte i diumenge en seran tres més. El bàsquet, com la vida, s’obre camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *