El pavelló del Sagrat Cor es converteix en un col·legi electoral per un dia

By
Updated: febrer 18, 2021

En els últims dotze mesos més estranys de les nostres vides, el pavelló del Sagrat Cor ha estat l’escenari de menys bàsquet que mai (fa gairebé un any que no es juga cap partit oficial) però el passat diumenge va ser la seu d’una jornada de gran transcendència a Catalunya, les eleccions al Parlament. La Covid-19 va obligar el Govern a descartar els tradicionals col·legis electorals i agrupar-los en espais més grans, amb una bona ventilació per tal que les votacions fossin segures. Així, el poliesportiu del Sagrat Cor va ser triat per ser un d’aquests macrocol·legis electorals i durant tot el dia la gent va fer llargues cues per exercir el seu dret al vot.

L’accés al “col·legi electoral” lila es va fer per la porta principal del pavelló. Al bell mig de la pista hi havia gairebé una dotzena de meses electorals i un cop els votants introduïen el seu vot a l’urna, abandonaven la instal·lació per les pistes exteriors de bàsquet, sortint per la porta de l’església. D’aquesta manera es mirava de garantir la màxima seguretat per a totes les persones.

La imatge del pavelló convertit en una seu electoral era inèdita. Els votants passaven pel costat de les pancartes liles amb el nom del TGN Bàsquet, però aquesta vegada no hi havia pilota i cistelles, sinó urnes i vots. Les eleccions ja s’han fet, ara potser és el torn del bàsquet de competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.