El pavelló del Sagrat Cor, seu de la final a quatre de Primera Catalana femenina

By
Updated: març 27, 2020

La Federació Catalana de Bàsquet ha designat el pavelló del Sagrat Cor com a seu de la final a quatre de Primera Catalana femenina que es disputarà —dependrà de l’evolució de l’epidèmia de coronavirus— el cap de setmana del 23 i 24 de maig. La final a quatre la jugaran els dos primers classificats dels dos grups de la categoria i aconseguirà l’ascens a Copa Catalunya el guanyador d’aquesta fase final, tot i que tradicionalment, el finalista també acostuma a ascendir.

El TGN Bàsquet, per tant, jugarà a casa —si manté la posició que ocupa ara per ara a la classificació al final de la fase regular— en una competició que, com tota la resta d’activitat esportiva del país, l’estat i la major part del món, està aturada. El conjunt lila és actualment el líder del grup 2 de la categoria des de la suspensió de la competició després de la jornada 20 pel coronavirus amb un balanç de 15 victòries i 5 derrotes, les mateixes que el segon classificat, el Reus Ploms, i el tercer, el CN Terrassa. El TGN Bàsquet té, però el basket average guanyat amb tots ells quan encara falten (pendents de saber quan es disputaran) sis jornades en una part final de la fase regular on els principals rivals de l’equip que entrena Víctor Neila s’hauran d’enfrontar entre ells.

Ara per ara, per tant, els equips que jugarien la final a quatre al Sagrat Cor serien el TGN Bàsquet (amfitrió i primer del grup 2) i el Reus Ploms. Del grup 1, el líder, el Joventut Les Corts —equip que presenta un balanç de 18 victòries i 1 derrota— i el Joventut de Badalona (15 i 4). Les semifinals serien TGN Bàsquet contra Joventut de Badalona i Joventut Les Corts contra Reus Ploms.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *