El preinfantil femení A paga car la seva davallada després del descans contra el Joviat (61-73)

Updated: març 6, 2019

L’equip preinfantil femení A va perdre contra el Joviat en un partit molt igualat i que es va decidir per uns instants de desconcentració de les locals després del descans. Així, la primera meitat va servir per veure un TGN Bàsquet que va moure molt bé la pilota en atac, en un dels millors partits ofensius de les noies d’Agustí Oriol. Però després del descans el Joviat va ser capaç de marcar un parcial de 0-10 que finalment seria decisiu. El TGN Bàsquet, però, no va llençar la tovallola i es va situar a només quatre punts del seu rival (48-52) però la falta de continuïtat anotadora de les liles les va condemnar a la derrota.