El preinfantil femení B, molt irregular durant tot el partit, perd contra el Manyanet (42-49)

Updated: febrer 27, 2018

El preinfantil femení B va perdre contra el Manyanet en un matx molt disputat però on el conjunt lila es va mostrar massa irregular. Així, després d’un bon inici (7-2), l’equip que entrena Noe  Ayete va començar a afluixar. Errades de tot tipus i desconfiança que van donar les regnes del partit al rival (21-25 al descans). Amb tot, el TGN Bàsquet es va refer i va tornar a oferir la seva millor versió a còpia de defensa i contraatac però en els últims cinc minuts, un parcial de 0-10 de les reusenques gràcies a les errades defensives locals, va sentenciar.