El Preinfantil masculí 08 no pot assaltar la zona de la Salle Ploms (88-79)

Updated: abril 13, 2021

L’equip Preinfantil masculí 08 no va poder guanyar el partit a la pista de la Salle Ploms Negre. El conjunt lila va començar prou bé, amb les idees molt clares des de l’inici. Bona prova d’això és que al descans el marcador era de 34-44. Però en la segona meitat va canviar tot (44-35). En la segona part, la diferència d’envergadura i potencial físic dels locals va marcar el partit. Els tarragonins no van tenir el seu dia des del perímetre i, com que la zona rival estava ben protegida, els reusencs van capgirar la dinàmica i es van endur el partit.