El preinfantil masculí es deixa la pell contra un equip físicament superior, l’AB Vendrell, i guanya (70-68)

By
Updated: gener 23, 2018

El preinfantil masculí va aconseguir una victòria molt meritòria. El conjunt lila s’enfrontava a un rival físicament superior, més gran  i amb més pes dins la zona. Tot i així, el TGN Bàsquet va compensar el desequilibri físic a còpia de molt de treball i lluita, fent que la diferència de centímetres i quilos es compensés. Aquesta lluita va tenir el seu apartat negatiu en les faltes personals perquè els col·legiats van assenyalar 33 faltes al TGN Bàsquet per 18 només a l’AB Vendrell. Malgrat això, els tarragonins es van endur el triomf gràcies al seu esperit de treball.

 

TGN BÀSQUET     70

AB VENDRELL     68

TGN BÀSQUET: Picó, Marca, Rodríguez, Sánchez-Guardamino (11) i Blasi (11) – cinc inicial – Quero (8), Vidal (5), Gomà (22), Espallargas (6), Pérez (3), Figueiredo i Vallvé (4)- 33 faltes personals, 1 eliminat: Marca. Tirs lliures: 5/20. 3 triples: Vidal, Sánchez-Guardamino i Blasi.

AB VENDRELL: Rosell (12), Salgado (8), Camilo (8), Lema (11) i Pascual (2) – cinc inicial – Rafols (2), Tejero (9), Rosell (9), Sánchez (5) i Córcoles (2). 18 faltes personals, Cap eliminat. Tirs lliures: 14/42. Cap triple.

Àrbitre: Sabaté, N.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *