El preinfantil masculí es refà d’un mal inici i guanya clarament a la pista el Cantaires (49-75)

Updated: octubre 10, 2017

L’equip preinfantil masculí va aconseguir una clara victòria a la pista del Cantaires de Tortosa. L’equip lila va sortir molt malament a la pista i va encaixar un parcial d’11-0 en els primers cinc minuts. Aquest era el primer partit del curs pel preinfantil i això s’ha notat a l’inici. Malgrat tot, la reacció va ser immediata i el parcial visitant en els cinc minuts posteriors va ser de 0-18.

Amb la confiança del marcador a favor, el TGN Bàsquet ha dominat amb claredat i en alguns moments del matx ha aconseguit obrir un forat encara més gran.