El sènior femení A comença la fase decisiva de la temporada a la pista del Bàsquet Molins (diumenge 19.15 h)

By
Updated: març 3, 2018

Ara no hi ha marge d’error. La fase decisiva de la temporada comença demà a les 19.15 h a la pista del Bàsquet Molins pel sènior femení A. Es tracta de la segona fase del curs i en el grup 4, és a dir, el grup on els equips lluiten per evitar el descens. Com en temporades anteriors, s’arrosseguen els resultats contra equips que també jugaran en aquest grup i que configuren una classificació prèvia molt important. Així, ara, abans de jugar cap partit en aquest grup, la classificació està així: primer, Draft Gramenet amb 8 triomfs i cap derrota, segon TGN Bàsquet (6 i 2) i per sota hi ha la JET (5 i 3), el CB Igualada (4 i 4), el CB Roser (4 i 4), el CE Sant Nicolau (3 i 5), el Joventut de Badalona (2 i 6), el Bàsquet Molins (2 i 6) i el CB Banyoles (Bencriada, 2 i 6).

Els equips que quedin entre les tres primeres posicions aconseguiran la permanència directa, els tres últims baixaran a Primera Catalana. Els equips classificats entre la quarta i setena posició jugaran un play-off de descens al millor de tres partits (quart contra setè amb factor pista pel millor classificat, i cinquè contra sisè) que deixarà dos equips a Copa Catalunya i dos més a Primera Catalana). Per tant, en baixen cinc.

«El Molins juga molts sistemes, amb molts bloquejos siguin directes, indirectes o cecs i aquesta serà la seva principal arma. A nivell individual hem de tenir en compte a Laura Arias, que ha jugat amb el CEJ L’Hospitalet els dos últims anys i Cristina Pagès, que juga de quatre i fa una mica de tot. Evidentment és molt important començar guanyat per marcar diferències», diu Albert del Rey, entrendor del TGN Bàsquet.

El tècnic lila tindrà a tota la plantilla a la seva disposició en un partit on el joc interior del TGN Bàsquet, especialment el concurs d’April Watson, pot ser decisiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *