El sènior femení A debutarà a la segona fase a la pista del Bàsquet Molins

By
Updated: febrer 19, 2018

El sènior femení A del TGN Bàsquet ja coneix el seu primer rival en la segona fase del campionat de Copa Catalunya en el grup 4, on es lluitarà per evitar el descens. El conjunt lila debutarà a la pista del Bàsquet Molins el diumenge 4 de març a les 19.15 h.

En aquesta fase els equips no comencen de zero, sinó que ja hi ha una classificació preestablerta arran dels resultats contra els equips que a la primera fase s’han enfrontat i que comparteixen ara el mateix grup. Així, el TGN Bàsquet és el segon equip amb millor balanç dels deu que jugaran per evitar el descens amb 6 victòries i 2 derrotes. El millor és el Draft Gramenet amb 8 triomfs i cap derrota i per sota del TGN Bàsquet hi ha la JET (5 i 3), el CB Igualada (4 i 4), el CB Roser (4 i 4), el CE Sant Nicolau (3 i 5), el Joventut de Badalona (2 i 6), el Bàsquet Molins (2 i 6) i el CB Banyoles (Bencriada, 2 i 6).

En aquesta segona fase els equips només jugaran 10 partits en dues voltes i contra els equips que no van coincidir en la primera fase. En el cas del TGN Bàsquet: contra Bàsquet Molins, CB Roser, CB Banyoles, CB Igualada i Draft Gramenet.

Dels 10 equips, 3 baixaran a Primera Catalana de forma directa, i 2 més ho faran després de jugar una promoció de descens que disputaran els equips que en acabar la segona fase es trobin entre la quarta i la setena posició. Per tant, els tres primers classificats aconseguiran la permanència automàtica.

«Ens hauria agradat començar a casa perquè l’inici és molt important. Si guanyem els tres primers partits, tindrem molt guanyat perquè haurem marcat una diferència important envers la resta d’equips», diu Albert del Rey, entrenador del sènior femení A del TGN Bàsquet, que ja comença a recopilar informació dels seus rivals en vista a preparar els partits de la segona fase.

El primer matx al pavelló del Sagrat Cor es disputarà el 10 de març a les 18.30 h contra el CB Igualada.

 

CALENDARI DE PARTITS DE LA SEGONA FASE

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *