El sènior femení, amb fam de victòria, rep el CN Terrassa, que encara no ha guanyat cap partit (dissabte, 18.30 h)

By
Updated: setembre 28, 2018

No hi ha urgències però la victòria s’està fent esperar. Després d’una pretemporada il·lusionant, el sènior femení no ha trobat el camí del triomf en les dues primeres jornades i espera revertir demà contra el CN Terrassa (Sagrat Cor, 18.30 h) la dinàmica en aquest inici de lliga.

El conjunt que entrena Juan Carlos Arjona va perdre en la primera jornada contra un molt bon Femení Sant Adrià B (65-74) i també va caure contra el Grup Barna en el primer desplaçament del curs (59-47). Les liles tenen, per tant, fam de victòria. «Tenim moltes ganes de jugar aquest partit i aconseguir, d’aquesta manera, el primer triomf de la lliga», diu Arjona.

El CN Terrassa també ha perdut els dos partits que ha jugat, contra Joventut Les Corts (55-36) i contra el CB Igualada (58-64). «Malgrat el que semblin els resultats, el CN Terrassa va competir en els dos partits. Enguany tenen una combinació de jugadores amb molta experiència juntament amb d’altres més joves però amb molt talent. Caldrà que juguem al cent per cent de les nostres possibilitats si volem vèncer», diu el tècnic lila, que podrà comptar amb tota la plantilla a falta de l’entrenament d’aquest vespre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *