El sènior femení B destrossa la defensa en zona rival amb 10 triples i venç el CB Constantí (72-33)

Updated: febrer 27, 2018

El sènior femení B va vèncer amb claredat el CB Constantí en un partit que es va decidir en el segon període. A l’inici el matx va estar igualat (12-8) però en el segon quart el TGN Bàsquet va oferir el seu millor joc i va trencar la defensa en zona visitant a còpia de bon joc i encert des de la línia de tres punts. Així, el conjunt lila va anotar 10 triples al final del matx i al descans el resultat era de 43-16. La diferència es va anar ampliant amb el pas dels minuts.