El Sènior femení visita la pista del líder, el CBF Cerdanyola (dissabte, 17.45 h)

By
Updated: març 26, 2021

L’equip Sènior femení del TGN Bàsquet afronta demà un repte difícil. El conjunt que entrena Víctor Neila visita la pista del líder, el CBF Cerdanyola (dissabte, 17.45 h), màxim favorit per a acabar aquesta primera fase com a primer del grup. Les liles, que han perdut els dos partits que han jugat, volen, en una pista tan complicada, estrenar-se en triomfs aquest curs i, per a fer-ho, s’emparen en el bon joc de l’últim partit contra el Joventut Les Corts (malgrat que, amb derrota, 59-61) i en la relliscada del seu rival de demà, el Cerdanyola, en l’última jornada a la pista del CB Roser (58-45). El Roser ja va ser el botxí del TGN Bàsquet en la primera jornada (45-38) i està demostrant que serà molt difícil guanyar-lo a casa seva, on els rivals anoten pocs punts.

«El CBF Cerdanyola és un equip que té experiència a la categoria i que disposa d’un joc interior poderós i una jugadora capaç d’anotar molt, Carla Pérez [9 punts per partit, tot que caldrà estar atentes també a Iglesias, que encara anota més, 13 punts de mitjana]. Si volem guanyar, haurem de fer un partit molt complet, defensant molt bé i sense perdre pilotes», diu Víctor Neila. El TGN Bàsquet arriba al matx després d’una setmana de descans. En el grup on milita l’equip tarragoní hi ha un total de cinc equips i, per tant, cada jornada n’hi ha un que descansa.

El partit és important per a les liles perquè, si guanyen en una pista tan difícil, suposarà una dosi d’energia extra per tot el que falta de temporada (tot just estem en la jornada 4 d’un total de 10). La derrota, però, despenjaria el TGN Bàsquet del grup capdavanter. Actualment, el CBF Cerdanyola, el Joventut Les Corts i el CB Roser es troben empatats a dues victòries —el Roser no ha perdut cap matx, mentre que els altres dos sí, un—; a la cua, TGN Bàsquet i SAFA Claror encara no han estrenat el seu compte de triomfs.

El partit es podrà veure pel canal de Twitch del CBF Cerdanyola: http://twitch.tv/cbfcerdanyola

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *