El Tarragona Fem Bàsquet afronta el primer gran repte del curs a la pista de l’Arenys (dissabte, 18.30 h)

By
Updated: setembre 23, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet s’estrena a la competició demà (18.30 h) a la pista de l’Arenys. El tècnic Albert del Rey, que disposa de tota la plantilla excepte Núria Vilamajor que es troba a l’estranger per motius acadèmics, ha convocat la jove Marta Ferrús per enfrontar-se a un rival que en la primera jornada va perdre per només tres punts (62-59) contra un dels favorits del grup i la categoria, el Mataró.

El Tarragona Fem Bàsquet havia de començar la lliga la setmana passada contra el Cerdanyola però l’equip visitant va demanar l’ajornament per problemes de salut de la seva entrenadora. «Estem entrenant bé però ens falta el punt d’intensitat necessari per començar la competició», afirma Del Rey. Segons el tècnic, el matx serà una bona vara de mesurar les possibilitats del seu equip perquè l’Arenys serà un adversari molt potent: «El seu gran referent és la pivot Kovacevic i, a més, han fitxat dues americanes. Hem d’intentar córrer i defensar i arribar als últims cinc minuts amb possibilitats de victòria».

El matx suposarà el debut en competició oficial de Claudia Pérez i també de Marina Romeu, però la montblanquina coneix la categoria a la perfecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.