El Tarragona Fem Bàsquet, amb confiança pel bon partit de la setmana passada, rep el Sant Nicolau (18.45 h)

By
Updated: març 18, 2016

En una nova final per mantenir la categoria, el Tarragona Fem Bàsquet rep el Sant Nicolau al pavelló del Sagrat Cor (dissabte, 18.45 h). El conjunt lila ha guanyat dos dels quatre partits que ha disputat en aquesta segona fase, un fet molt meritori si es té en compte que ha jugat tres partits fora de casa, dos d’ells contra el principals adversaris del grup, l’Areny i el Granollers, a qui gairebé venç en uns enfrontaments que es van decidir al final.

El conjunt que entrena Albert del Rey té la moral alta perquè ve de guanyar de gairebé 30 punts a domicili. El gran partit a Sant Fruitós de Bages (36-64) ha reforçat anímicament el grup, que demà rep un rival directe, el Sant Nicolau, que té 4 victòries i 8 derrotes, les mateixes que el Tarragona Fem Bàsquet que, però, ocupa una posició més amunt a la classificació, 6è.

Albert del Rey tindrà a tota la plantilla disponible i, fins i tot, incorpora la base Analía Casado, que ja ha rebut l’alta mèdica després de gairebé quatre mesos de baixa per culpa d’una trombosi al seu braç esquerre.

El Sant Nicolau és un equip que defensa en zona —bàsicament 2-3— durant molts minuts i que també acostuma a pressionar a tota la pista, fent dos contra un. Les seves pivots, bones defensores, intentaran aturar Fouty i Del Rey ha preparat durant tota la setmana la manera de desfer els dos contra un al pal baix a la nord-americana. En atac, la seva referència  és Capdevila, una exterior amb bon canell des de 6,75 i que ataca molt bé l’un contra un. «És un partit important per a nosaltres. Necessitem guanyar i fer-ho per la màxima diferència possible perquè l’últim partit d’aquesta segona fase el jugarem a la seva pista i l’average serà important. Espero que la nostra afició vingui i ens doni suport perquè és un matx clau», diu Albert del Rey.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *