El Tarragona Fem Bàsquet, amb la novetat de Douglas, rep un rival directe per evitar el descens, l’Hospitalet (dissabte, 20 h)

By
Updated: gener 29, 2016

Primer gran moment de la temporada pel Tarragona Fem Bàsquet. El conjunt que entrena Albert del Rey té demà una cita amb el seu futur pròxim perquè una victòria o una derrota contra el CEJ L’Hospitalet (Sagrat Cor, 20 h) el condicionarà en la segona fase del campionat en què es dilucidarà els equips que perden la categoria i quins se salven del descens.

La primera fase acaba en dos partits – l’últim contra el SESE, un equip que es troba en el grup dels que jugaran per l’ascens però, si perd els dos partits que li resten entraria en la lluita per evitar el descens – i el conjunt lila no ha volgut especular i anar per romanços i ha decidit reforçar la plantilla en vista aquest tram decisiu del curs. Així, el flamant nou fitxatge del Tarragona Fem Bàsquet, la nord-americana Stephanie Douglas, una exterior que va militar en els Harlem Globetrotters la temporada passada, es perfila com la gran esperança lila. “Fa quatre dies que va arribar, ha de trobar el seu punt òptim de forma i adaptar-se a l’equip. Livy [Fouty] va tardar dos mesos a oferir allò que li demanàvem però, és clar, esperem que Stephanie ens ajudi des del començament”, diu Del Rey.

El CEJ L’Hospitalet és l’avantpenúltim classificat amb un balanç de 4 victòries i 12 derrotes, un triomf més que el Tarragona Fem Bàsquet que en el partit de la primera volta va vèncer el seu adversari (47-53). “No crec que elles juguin igual que en aquell matx. Són un equip que no té massa força en el joc interior però que, en canvi, compten amb jugadores perilloses en el perímetre, on fins a 5 o 6 d’elles poden anotar de tres punts”, explica el tècnic lila. Així, el domini prop de la cistella es presenta cabdal i el concurs de Douglas podria ser també important.”Elles acostumen a jugar en zona, fent pressió per després acoblar-se en una 3-2. Hem treballat especialment aquest aspecte. A més, amb Stpehanie al perímetre, esperem poder trencar aquest sistema defensiu, afirma Del Rey que, però, demana concentració màxima a les seves jugadores en una setmana en què el fitxatge de la nord-americana ha alterat una mica la rutina en l’equip tarragoní. “És un partit molt important i hem de guanyar sí o sí. Cal que les jugadores estiguin totalment mentalitzades d’això. D’altra banda, tenim un públic fidel que omple el pavelló partit rere partit i estic convençut que ens ajudarà quan les coses vagin mal dades”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.