El Tarragona Fem Bàsquet B no pot trencar la defensa en zona de l’Igualada i perd amb estrèpit (72-34)

Updated: abril 9, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B va perdre contra un rival superior, l’Igualada, que sortia com a favorit abans de començar el partit. El conjunt local, líder de la categoria, que només ha perdut dos partits en tota la temporada, va fer valer els pronòstics i al descans ja guanyava per una diferència de 29 punts (44-15).

La defensa en zona 1-2-2 de l’Igualada, va ser un mur infranquejable pel Tarragona Fem Bàsquet B que va encaixar un parcial demolidor i decisiu en el segon període, 22-2.

L’equip lila, que no ha guanyat cap partit fins ara, va notar negativament aquest fet i va enfonsar-se mentalment, incapaç de reaccionar davant la situació d’adversitat. A més, la transició defensiva de les visitants no va ser bona i l’Igualada va anotar més de la meitat dels 72 punts que va fer en contraatac.

El tercer període també va ser molt favorable a l’Igualada (65-26) i el marcador va provocar que l’últim quart fos un tràmit on només calia esperar el final del partit sense cap opció de remuntada.