El Tarragona Fem Bàsquet B planta cara el líder, el Viladecans, però cau al final (70-48)

By
Updated: març 19, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B va fer un partit més que digne a la pista del líder, el Viladecans, un equip que només havia perdut dos partits fins ara.

El conjunt que entrena Fernando Arias va respondre molt bé a la bona sortida de les locals que en el primer quart van anotar tres triples. Amb tot, el Tarragona Fem Bàsquet B va encistellar-ne dos i va aguantar l’embrantzida del Viladecans. L’equip local, però, va dominar gràcies al concurs de la seva millor jugadora, Pascual (11 punts en els deu primers minuts), que va ser decisiva. Carregada amb tres faltes, no va jugar en tot el segon període i el Tarragona Fem Bàsquet B ho va aprofitar per ajustar el resultat (34-32 al descans).

La bona actuació de Maluenda i Robledo van mantenir l’equip en la lluita per la victòria però el Viladecans va trobar en la línia de tres punts la seva salvació. Tres triples en el tercer quart van obrir forat. Amb tot, la sentència va arribar amb la tornada a la pista de la local Pascual, que en els últims deu minuts va fer el que va voler. Amb ella a pista, el Viladecans és un altre equip i, tot i els esforços de les tarragonines, l’últim període va ser de clar domini local (20-6) i el triomf va deixar de ser una possibilitat i va transformar-se en una quimera.

 

VILADECANS      70

TARRAGONA FEM BÀSQUET B   48

VILADECANS: Mármol (2), Agout (2), Pascual (24), Guerrero (4), Balcells (3) -cinc inicial- Moreno (2), Enguix (11), Sánchez (8) i Estevez (9). 8 triples: Pascual (3), Agout, Enguix, Sánchez, Estevez i Balcells. 12/16 tirs lliures. 14 faltes.

TARRAGONA FEM BÀSQUET B: Pascual (8), Cabré (5), Garcia (8), Maluenda (6), Martínez -cinc inicial- Piñol (8), Robledo (8), Vidal (3), Zerouali (2). 4 triples: Piñol (2), Pascual i Maluenda. 8/17 tirs lliures. 17 faltes.

PARCIALS: 20-14, 14-18, 16-10 i 20-6.

ÀRBITRES: Martínez i Mesías.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.