El Tarragona Fem Bàsquet B rep el Joviat amb la necessitat de vèncer (dissabte, 20 h)

By
Updated: febrer 12, 2016

No és un desig, és una necessitat. El Tarragona Fem Bàsquet B, que no ha guanyat cap partit fins ara en les 17 jornades disputades, rep demà el Joviat (20 h) en una altra oportunitat per encetar l’apartat de triomfs.

El tècnic lila, Fernando Arias, no podrà comptar amb Robledo i té els dubtes seriosos de Sandra Pascual i Anna Pocino, ambdues amb problemes al taló d’Aquil·les.

El Joviat és un equip que ocupa la vuitena posició amb un balanç de 8 victòries i 9 derrotes i en la primera volta va vèncer el Tarragona Fem Bàsquet B (46-39). “Elles formen un equip jove però, tot i la seva inexperiència, han guanyat vuit partits. Amb tot, no són un equip que destaqui per la seva anotació”, diu Fernando Arias. Així, el Joviat anota una mitjana de 49,5 punts per partit per 41,8 del Tarragona Fem Bàsquet B. En defensa, l’equip de Manresa encaixa 50,1 punts per 64,4 de les tarragonines.

“Si volem guanyar hem d’estar més encertades en el tir. Trobem posicions còmodes de llançament, però ens falta la precisió. Crec que una victòria ens donaria la confiança que necessitem per continuar entrenant dur i per tenir aquest punt d’encert que ens falta”, afirma Arias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *