El Tarragona Fem Bàsquet B rep el quart classificat, el Molins de Rei (dissabte, 20.15 h)

By
Updated: febrer 26, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B rep demà el Molins de Rei (20.15 h) amb l’objectiu que està perseguint des de començaments de temporada. L’equip que entrena Fernando Arias comença a necessitar urgentment un triomf per treure’s de sobre la pressió d’estrenar-se a la lliga.

El Molins, però, no és el rival més assequible precisament. Actualment ocupa la quarta posició amb un balanç de  14 victòries i 5 derrotes i en la primera volta va vèncer l’equip lila per 60-40.

El Tarragona Fem Bàsquet B vol repetir la segona meitat que va fer la setmana passada al camp del Barça CBS en què va ser capaç de competir d’igual a igual amb el conjunt blaugrana, que actualment ocupa la tercera posició (16 i 3). Amb tot, tal i com ha dit moltes vegades el tècnic Fernando Arias, l’equip lila necessita continuïtat en el seu joc per poder aspirar a la victòria.

La irregularitat en el joc de les tarragonines les ha condemnat a la derrota constantment. Així, en un mateix partit s’han vist grans minuts de joc combinats amb moments de desconcert total que, evidentment, els rivals aprofiten. El partit de demà contra el Molins al Sagrat Cor pot ser el primer matx en què el Tarragona Fem Bàsquet B pugui trobar la continuïtat que tant desitja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *