El Tarragona Fem Bàsquet B rep l’Aquagan Lleida (dissabte, 20.15 h)

By
Updated: abril 15, 2016

Perduda l’esperança de la salvació, consumat matemàticament el descens directe, l’única il·lusió que li resta al Tarragona Fem Bàsquet B és guanyar un partit per no finalitzar la temporada a zero. Es tractaria d’un objectiu menor, ínfim comparat amb la possibilitat de salvar-se, és clar, però d’enorme importància per l’amor propi de les noies que entrena Fernando Arias. També pel club, per l’afició, per tots els tècnics que hi treballen, pels joves jugadors que s’entrenen cada dia, pels més menuts, pels directius.

La visita demà de l’Aquagan CB Lleida (20.15 h) suposa una nova oportunitat perquè el conjunt que entrena Fernando Arias pugui celebrar alguna cosa després d’un any dur, duríssim, en què res ha sortit i està sortint com s’esperava.

El conjunt de la capital de la Terra Ferma ocupa actualment la quarta posició amb un balanç de 17 victòries i 8 derrotes, sense possibilitats d’aconseguir l’ascens directe, un privilegi reservat als tres primers (Igualada, Viladecans i Barça Santfeliuenc).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *