El Tarragona Fem Bàsquet B s’enfonsa mentalment després del descans i perd contra el Reus Deportiu (60-38)

Updated: maig 9, 2016

El Tarragona Fem Bàsquet B va perdre un nou partit en un matx que va començar prou bé però que es va complicar de forma irremeiable en la segona meitat.

El conjunt que entrena Fernando Arias va saber defensar les jugadores importants de l’equip roig-i-negre en la primera meitat, fent gala d’una bona concentració sobre la pista. Així, el partit estava en una fase d’igualtat amb poca lluïssor i que mostrava un resultat després dels dos primers períodes de 20 a 20.

A partir dels primers compassos del tercer quart tot va canviar. El Reus Deportiu va anotar un triple en la primera acció i això va ser el detonant de l’enfonsament lila. Les quatre jugades següents de les reusenques van ser cistella, anotant 4 dels seus 6 triples en aquest període per un total de 24 punts. El Tarragona Fem Bàsquet B no va saber reaccionar, va perdre la concentració defensiva i va ser una joguina en mans del Reus Deportiu que entrava al tram final del matx amb un avantatge de 14 punts (44-30).

Els últims deu minuts van ser idèntics al tercer període. El Tarragona Fem Bàsquet B havia perdut l’esma i la capacitat de lluitar per partit i les diferències es van anar fent més grans i la victòria va passar a ser una utopia.