El Tarragona Fem Bàsquet busca l’última victòria de la primera fase a la pista del SESE (dissabte, 19.45 h)

By
Updated: febrer 5, 2016

No és un partit més ni és tracta d’un tràmit per tancar la primera fase del campionat. El matx de demà a la pista del SESE (19.45 h) és cabdal pel Tarragona Fem Bàsquet perquè pot aconseguir, si guanya, un triomf per a la segona fase que podria ser decisiu per mantenir la categoria (ara en té 3 en total, dels quals només comptabilitzarien 2 en la segona fase, si guanya demà, seria el quart triomf total, però la tercera victòria per aquesta segona part del campionat). El partit, no és només important pel conjunt lila, el SESE també s’hi juga molt. Les barcelonines necessiten vèncer per mantenir possibilitats de salvació automàtica. Una derrota contra les tarragonines les classificaria directament pel grup que ha de lluitar per no baixar en la segona fase.

La victòria no garanteix la permanència al SESE, però li atorga més possibilitats. Si venç, necessita que el Grup Barna perdi a la pista del Bencriada perquè si les barcelonines guanyen a Banyoles, es classificaran en cinquena posició i jugaran per l’ascens en detriment del SESE (ambdós equips ara empatats a 8 victòries i 9 derrotes).

Cal recordar que els primers 5 classificats de cada grup jugaran per pujar a Lliga Femenina 2 mentre que els cinc últims competiran per no baixar a Copa Catalunya Femenina. Els resultats de la primera fase contra equips que en la segona jugaran en el mateix grup, s’arrosseguen, d’aquí la importància de vèncer demà a la pista del SESE.

Amb aquest panorama, el tècnic Albert del Rey compta amb tota la plantilla per intentar sumar un triomf important. En la primera volta, el SESE va vèncer les liles (47-52).

El principal perill del SESE és la seva base Mariscal, que en el partit que es va jugar al Sagrat Cor, va fer el que va voler i va dirigir el seu equip a la victòria amb una actuació espléndida (22 punts i 18 de valoració).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.